TR | ENG

Yönetim

Onur IŞIK, Genel Müdür

2001 yılı Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans, 2004 yılı İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İnşaat Mühendisliği yüksek lisans mezunudur. 2003 yılından beri Türkiye’nin önde gelen firmalarında yönetici/ üst düzey yönetici olarak Dünya’nın çeşitli ülkerinde (Fas, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Türkiye) çalışmıştır. Evli ve iki çocuk sahibidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

 

 

Arda IŞIK, Danışman

1998 yılı Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü lisans, 2003 yılı İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü mimarlık yüksek lisans mezunudur. 2004 yılında kurduğu XL Mimarlık Mühendislik firması ile ulusal ve uluslararası ödüllü pek çok projeye imza atmıştır. Halen XL Mimarlık Mühendislik ve Oriongate Girişim Hızlandırıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Arda Işık; İZTO Mimarlık Komitesi, Serbest Mimarlar Derneği, EGİAD, TÜGİAD, ALTAY Spor, ALSANCAK Rotary, ODTÜ Ege Md., MENSA Uluslararası üyesidir. Evli ve bir çocuk sahibidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

 

 

İnanç KURAL – Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

2005 yılı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Türkiye’nin tüm bölgelerinde çeşitli, kamu, konut ve solar sistem projeleri gerçekleştirerek, bu alanlarda edinmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimleriyle Aron Müteahhitlik yönetim kadrosunda görev almaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.